top of page

08/10

Deze werking is het onze jaarlijkse doop! Zorg er maar voor dat jullie vuile kleren aanhebben want er kunnen een paar varkentjes terug naar huis komen. 

15/10

Deze zondag is het geen werking, want de leiding is op activiteit! 

22/10

Vandaag spelen we een gezellig gezelschapsspel, maar met levensechte opdrachtjes. Een mengelmoes van monopoly en ganzenbord, maar dan 10 keer leuker!!!

29/10

Vraag maar eens aan de oma of opa om jullie bingo te leren spelen, want vandaag doen we een foto-bingo! Een goed geheugen om alle foto’s te herkennen is ook een must!

05/11

Het is deze week tijd om het grote Sabena vliegerspel te spelen. Wie alle opdrachtjes het beste uitvoert en de beste vlieger maakt mag bewijzen hoe ver zijn vlieger kan vliegen.

 

We vliegen er in deze werking! 

12/11

Trek vandaag best maar een t-shirt aan die een spatje verf kan verdragen, want het is oorlog in Huivelde. Wie kan zijn kamp het best verdedigen en wint de grote oorlog? Dat zullen we vandaag ontdekken! 

19/11

De leiding is vandaag een beetje moe, want het was gisteren onze Après-Ski fuif. Vandaag dus geen werking. 

26/11

Haal vandaag de Jeroen Meus of Piet Huysentruyt in jezelf naar boven, want we gaan kokkerellen vandaag. Wie het best al onze opdrachten uitvoert maakt het meeste kans om het lekkerste gerecht te maken!

bottom of page