Wat kunnen we zeggen over de Toppers?!

De toppers (12-14) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch toppers. Hier vind je hun programma.

Leider:

Kenny & Ludwig

 

27 september:

Dag liefste toppertjes

Vuile kleren en stinkende haren. Dat somt het eigenlijk een beetje op. Vieze vuile groetjes, leider Kenny en leider Ludwig. Tot dan!

4 oktober:

Dag liefste toppertjes

Vandaag gaan we kijken wie van jullie het hoogst kan klimmen. Wie is er klaar voor het grote ladderspel? Hoge groetjes, leider Kenny en leider Ludwig. Tot dan!

11 oktober:

Dag liefste toppertjes

Het jachtseizoen is geopend! Haal je beste trekschoenen nog maar eens boven! padvindirige groetjes, leider Kenny en leider Ludwig. Tot dan!

18 oktober:

Dag liefste toppertjes

PEIRDEKOERS! Een aloude traditie op de Chiro waar wij jullie vandaar zullen inwijden. Traditionele groetjes, leider Kenny en leider Ludwig. Tot dan!

25 oktober:

Dag liefste toppertjes

Op zondag zitten wij met de vrienden al eens graag op café. En wij dagen jullie toppertjes uit om het op te nemen tegen ons in deze grOOte caféspellen. Gok-gerelateerde-groetjes, leider Kenny en leider Ludwig. Tot dan!

Chiro Jochi    /     chirojochi@hotmail.com     /     Chiroheem Ravotti, Huivelde 211C, Zele 9240

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now