Wat kunnen we zeggen over de Toppers?!

De toppers (12-14) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch toppers. Hier vind je hun programma.

Leider:
Han, Viktor, Lars, Jordy Neus

han.png
lars.png
viktor.png
jordyNEUS.png

ZATERDAG 4/6

19u - 22u30

Dag lieve superheldjes, vandaag gaan we de cinema onveilig maken. Neem dus allemaal 15€ mee voor de film en een versnapering.

 

ZATERDAG 11/6

19u-22u30

Trek jullie chique kleren maar aan want vandaag gaan we big money uitgeven. We nodigen jullie namelijk uit op een heuse casino-avond.

 

ZATERDAG 18/6

19u-22u30

Haal jullie stapschoenen maar uit de kast, smeer jullie benen goed in. Vandaag zullen we jullie coördinatie rusten met een zware dropping.

ZONDAG 26/06

Beste ouders, liefste leden

Voor onze laatste werking van het jaar, doen we graag eens iets extra. Dit jaar zullen we ons gaan uitleven bij “Out Of Limits”, hiervoor vragen we een bijdrage van €8,00 (dit is inclusief 4 uurtje). Na onze uurtjes bij Out of Limits spelen we nog wat spelletjes op de nieuwdonk dus wie zich daar graag een extra drankje/snack koopt, brengt best een extra zakcentje mee. We spreken af om 9u45 TEN LAATSTE aan de cafetaria van de nieuwdonk en jullie mogen daar ook de kinderen weer komen ophalen om 17u.

Wat breng je zeker mee:

- Je doet sportieve kledij aan die vuil mag worden als je naar de activiteit komt (een legging, sportshort,… iets comfortabel waarmee je de avontuurlijke activiteiten van out of limits kan doen)

- Je brengt je Chiro uniform mee als reservekledij voor achteraf op de nieuwdonk

- Een extra paar schoenen zal ook van pas kunnen komen

- Een lunchpakket

- Zonnecrème

- Drinkfles

- Pet/hoedje

- Zwemkledij

- Handdoek

Wie out of limits nog niet kent, kan even een kijkje nemen op hun site om te zien wat de dag voor ons in petto heeft: https://www.outoflimits.be/

Liefs, De leiding