top of page

Wat kunnen we zeggen over de Toppers?!

De toppers (12-14) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch toppers. Hier vind je hun programma.

7/04

Nu onze ruggen versleten zijn en onze benen niet meer zo meewerken als voorheen, laten we vandaag pitjesdag vieren, allen verkleed! Want wie zegt dat we onze jeugdigheid moeten verliezen om plezier te hebben?

 

14/04

Vandaag is het geen werking, er wacht een zware opkuis voor de leiding. 

 

21/04

Opkuisdag

 

28/04

Wellicht ontbreekt een arm of been, of rust je neus op je teen, toch zul je genieten als geen anderf. Met een lach die straalt als de zon en een hart vol avontuur, zul je jezelf verbazen met elke stap die je zet, elk gebaar dat je maakt. Want in dit leven is het niet de volmaaktheid van ons lichaam dat ons geluk bepaalt, maar eerder de kracht van onze geest en de vreugde in ons hart die ons pad verlichten. Dus kom maar op, met al je eigenaardigheden en unieke trekjes, want het leven is een feest dat wacht om ontdekt te worden door jou en jou alleen.

05/5

Kaartlezen en het gebruik van een kompas zullen vandaag cruciaal zijn. In een tijd waarin technologie ons vaak de weg wijst, is er iets betoverends aan het vertrouwen op oude methoden om onze weg te vinden. Het voelen van de kaart in onze handen, het horen van het geruststellende tikken van het kompas, herinnert ons eraan dat we nog steeds de capaciteit hebben om zelfstandig te navigeren, om te vertrouwen op onze eigen vaardigheden en intuïtie.

Leider:
Robbe, Vittorio en Jordy Neus

bottom of page