Wat kunnen we zeggen over de Toppers?!

De toppers (12-14) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch toppers. Hier vind je hun programma.

Leider:

Jasper, Daan & Jordy Neus

ZONDAG 12 JANUARI

Vandaag gaan we op zoek naar de beste ingrediënten dat huivelde te bieden heeft! Hetgeen we verzameld hebben zal nog van pas komen, tot dan!

ZONDAG 19 JANUARI

Wete nog, die ingrediënten van vorige week, die zullen goed van pas komen. Haal jullie SOS Piet boeken maar al boven en trek jullie schort aan want we gaan koken!

ZONDAG 26 JANUARI  -  Schaatsen!

Vandaag gaan we gezamenlijk schaatsen, zorg voor warme kledij en vergeet zeker geen handschoenen aan te doen. Voor het vieruurtje en de inkom vragen we om €5 te voorzien. (Ouders die kunnen en willen rijden komen zeker van pas!)

ZONDAG 2 FEBRUARI

[gewone werking]

ZONDAG 9 FEBRUARI

[gewone werking]

ZONDAG 16 FEBRUARI

[gewone werking]

ZONDAG 23 FEBRUARI

[gewone werking]

ZONDAG 1 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 8 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 15 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 22 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 29 MAART  -  Geen werking!

Vandaag is het voltallige (jongens)leidingsteam op leidingsweekend. Wij zien jullie heel graag terug volgende zondag! Tot dan!

Chiro Jochi    /     chirojochi@hotmail.com     /     Chiroheem Ravotti, Huivelde 211C, Zele 9240

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now