ZONDAG 12 JANUARI

Vandaag gaan we testen wie het in zich heeft om een echte peaky blinder te worden. Criminele groetjes leider Kenny en leider Ludwig. Tot dan!

ZONDAG 19 JANUARI

Vandaag wordt de chiro omgetoverd tot een echt temptation island. Jullie zullen de ultieme test moeten doorstaan samen met… Dat zie je dan wel. Sensuele groetjes leider Kenny en leider Ludwig. Tot dan!

ZONDAG 26 JANUARI  -  Schaatsen!

Vandaag gaan we gezamenlijk schaatsen, zorg voor warme kledij en vergeet zeker geen handschoenen aan te doen. Voor het vieruurtje en de inkom vragen we om €5 te voorzien. (Ouders die kunnen en willen rijden komen zeker van pas!)

ZONDAG 2 FEBRUARI

Vandaag doen we het iets rustiger. Jullie moeten zo goed mogelijk verkleed zijn als oud pitje, het is namelijk pitjesdag! Gepensioneerde groetjes, leider Kenny en leider Ludwig, tot dan!

ZONDAG 9 FEBRUARI

[gewone werking]

ZONDAG 16 FEBRUARI

[gewone werking]

ZONDAG 23 FEBRUARI

[gewone werking]

ZONDAG 1 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 8 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 15 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 22 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 29 MAART  -  Geen werking!

Vandaag is het voltallige (jongens)leidingsteam op leidingsweekend. Wij zien jullie heel graag terug volgende zondag! Tot dan!

 Aspi's, wie zijn dat?!

 De aspi's (16-18) nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudste afdeling, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Hier vind je hun programma.

Leiders:

Kenny & Ludwig

Chiro Jochi    /     chirojochi@hotmail.com     /     Chiroheem Ravotti, Huivelde 211C, Zele 9240

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now