TIJDELIJKE MAATREGEL

CORONAVIRUS:

GEEN WERKINGEN VOORLOPIG

ZONDAG 15 MAART

Vandaag zijn we echte klusjesmannen en fiksen allerlei klusjes bij jullie familie en vrienden, tegen een prijsje uiteraard. Verwittig alvast jullie familie en vrienden dat paraat staan. Handige groetjes, leider Kenny, leider Wout en leider Ludwig. Tot dan!

ZONDAG 22 MAART

Leg jullie vuilgrijpers, fluohesjes en handschoenen maar klaar want vandaag krijgen jullie de kans om van Huivelde een mooiere plaats te maken. Geëngageerde groetjes, leider Kenny, leider Wout en leider Ludwig. Tot dan!

ZONDAG 29 MAART  -  Geen werking!

Vandaag is er geen werking aangezien jullie leiders op teambuildingsweekend zijn . Maar volgende week zijn we er weer met meer euh…. Werkingen. Afwezige groetjes, leider Kenny, leider Wout en leider Ludwig. Tot dan!

TIJDELIJKE MAATREGEL

CORONAVIRUS:

GEEN WERKINGEN TOT EN MET 31 MAART

 Aspi's, wie zijn dat?!

 De aspi's (16-18) nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudste afdeling, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Hier vind je hun programma.

Leiders:

Kenny & Ludwig

Chiro Jochi    /     chirojochi@hotmail.com     /     Chiroheem Ravotti, Huivelde 211C, Zele 9240

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now