03/11

Ik hoop dat minstens 1 van jullie goed is in puzzels. Want anders zullen jullie hier wel eens lang kunnen vastzitten. Tot dan! Gedetineerde groetjes van leider Kenny en Leider Ludwig. Tot dan!

 

10/11

Vandaag is het vossenjacht… met een twist. Spannend!!!!! Beestige groetjes van leider Kenny en leider Ludwig. Tot dan!

 

MAANDAG 11/11

Wij verwelkomen alle chirokindjes graag om mee te stappen op de jaarlijkse optocht op maandag 11 november. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig zodat ook Chiro Jochi goed vertegenwoordigd is tussen alle jeugdbewegingen!

 

We verzamelen om 10u op de markt naast de kerk. Uiteraard in piekfijn uniform! Na de optocht kunnen de kindjes opgehaald worden in JC Juvenes waar zij nog een cadeautje van Sint-Maarten krijgen...

17/11

Dit weekend is het geen werking want de leiders zijn nog een beetje moe van hard te werken op de après-ski fuif. Vermoeide groetjes van leider Kenny en Leider Ludwig.

 

24/11

We gaan op weekend!!!!!!!!!!!! Jullie worden vrijdag avond om 7 uur op de chiro verwacht met slaapgerief voor 2 nachten en wat zakgeld. Ongeduldige groetjes van Leider kenny en Leider Ludwig.

 

30/11

Kenny Om te starten met een klassieke avondwerking gaan we naar de cinema. Ongeveer 10 euro meehhebben aub. kwart voor 7 worden jullie op de chiro verwacht. Visuele groetjes van Leider Kenny en leider Ludwig. Tot dan!

 Aspi's, wie zijn dat?!

 De aspi's (16-18) nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudste afdeling, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Hier vind je hun programma.

Leiders: ?

Chiro Jochi    /     chirojochi@hotmail.com     /     Chiroheem Ravotti, Huivelde 211C, Zele 9240

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now