ZONDAG 26/06

Beste ouders, liefste leden

Voor onze laatste werking van het jaar, doen we graag eens iets extra. Dit jaar zullen we ons gaan uitleven bij “Out Of Limits”, hiervoor vragen we een bijdrage van €8,00 (dit is inclusief 4 uurtje). Na onze uurtjes bij Out of Limits spelen we nog wat spelletjes op de nieuwdonk dus wie zich daar graag een extra drankje/snack koopt, brengt best een extra zakcentje mee. We spreken af om 9u45 TEN LAATSTE aan de cafetaria van de nieuwdonk en jullie mogen daar ook de kinderen weer komen ophalen om 17u.

Wat breng je zeker mee:

- Je doet sportieve kledij aan die vuil mag worden als je naar de activiteit komt (een legging, sportshort,… iets comfortabel waarmee je de avontuurlijke activiteiten van out of limits kan doen)

- Je brengt je Chiro uniform mee als reservekledij voor achteraf op de nieuwdonk

- Een extra paar schoenen zal ook van pas kunnen komen

- Een lunchpakket

- Zonnecrème

- Drinkfles

- Pet/hoedje

- Zwemkledij

- Handdoek

Wie out of limits nog niet kent, kan even een kijkje nemen op hun site om te zien wat de dag voor ons in petto heeft: https://www.outoflimits.be/

Liefs, De leiding

 Aspi's, wie zijn dat?!

 De aspi's (16-18) nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudste afdeling, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Hier vind je hun programma.

Leiders:
Kenny, Ludwig, Didi, Billy

kenny.png
ludwig.png
diter.png
billy.png