Wie zijn dat, de speelclub?!

De jongsten zijn welkom bij de speelclub (6-9). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen, prinsen en prinsessen en indianen. Ze kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Op bivak vallen ze in slaap bij een verhaaltje van de leiding. Hier vind je hun programma.

Leiders: 
Alex, Jasper, Bassie & Toon

alex.png
bassie.png
jasper.png
toon2.png

ZATERDAG 04/06

Dag beste speelclub

Aangezien veel van onze leiders in de examens zitten, is het vandaag onze eerste avondwerking! We verwachten jullie zaterdag om 18u30 op de chiro en om 21u is het alweer gedaan. Vergeet zeker jullie vergrootglas niet, want vandaag gaan we op zoek naar de boef in een spelletje cluedo.

ZATERDAG 11/06

Net zoals vorige week is het terug avondwerking. Afspraak op zaterdag om 18u30 op de chiro en om 21u terug naar huis. De leiding was vandaag in een creatieve bui en heeft een super moeilijke escape room voor jullie voorzien. Opgelet: als jullie niet voor 21u kunnen ontsnappen, zullen jullie op de chiro moeten slapen… Komen op eigen risico dus!

ZATERDAG 18/06

Vandaag staat onze laatste avondwerking op de planning, net zoals vorige week verwachten we jullie om 18u30 op de chiro en is het om 21u alweer gedaan. Aangezien ons pittoresque Zele sinds kort een sterrenrestaurant heeft, moeten wij, de mannen van Chiro Jochi, ons ook eens bewijzen! Vergeet jullie koksmuts niet!  

ZONDAG 26/06

Beste ouders, liefste leden

Voor onze laatste werking van het jaar, doen we graag eens iets extra. Dit jaar zullen we ons gaan uitleven bij “Out Of Limits”, hiervoor vragen we een bijdrage van €8,00 (dit is inclusief 4 uurtje). Na onze uurtjes bij Out of Limits spelen we nog wat spelletjes op de nieuwdonk dus wie zich daar graag een extra drankje/snack koopt, brengt best een extra zakcentje mee. We spreken af om 9u45 TEN LAATSTE aan de cafetaria van de nieuwdonk en jullie mogen daar ook de kinderen weer komen ophalen om 17u.

Wat breng je zeker mee:

- Je doet sportieve kledij aan die vuil mag worden als je naar de activiteit komt (een legging, sportshort,… iets comfortabel waarmee je de avontuurlijke activiteiten van out of limits kan doen)

- Je brengt je Chiro uniform mee als reservekledij voor achteraf op de nieuwdonk

- Een extra paar schoenen zal ook van pas kunnen komen

- Een lunchpakket

- Zonnecrème

- Drinkfles

- Pet/hoedje

- Zwemkledij

- Handdoek

Wie out of limits nog niet kent, kan even een kijkje nemen op hun site om te zien wat de dag voor ons in petto heeft: https://www.outoflimits.be/

Liefs, De leiding