ZONDAG 27 SEPTEMBER

Vandaag spelen we een mysterieus héééél vuil spel. Het is al jaren en jaren een traditie en maakt van jou een echte chiroman!

Trek dus zeker kleren aan die vuil mogen worden vandaag! En eventueel propere voor achteraf...

ZONDAG 4 OKTOBER

Kennen jullie het eiland Robinson al? Vaar met ons mee en we leren jullie alles over deze expeditie naar dit exotische eiland!

ZONDAG 11 OKTOBER

Iedereen kent het spelletje Pokemon GO wel! Wij hebben een speciale versie ontwikkeld en  samen met alle speelclub gaan we op echte pokemons jagen doorheen Huivelde! Wie helpt mee? Neem gerust jullie coolste pokémon-attributen mee!

ZONDAG 18 OKTOBER

In de Ruggerenbos amuseren wij ons vaak op zondag... Talloze spelletjes hebben we er al gespeeld, en steeds kunnen we even rustig terugtrekken in ons trouwe kamp. Helpen jullie met de opbouw van het speelclub-fort?

ZONDAG 25 OKTOBER

Slagen jullie er in om alle uitdagingen tot een goed einde te brengen en zo de vloek van beire carrosse te verbreken?

Wie zijn dat, de speelclub?!

De jongsten zijn welkom bij de speelclub (6-9). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen, prinsen en prinsessen en indianen. Ze kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Op bivak vallen ze in slaap bij een verhaaltje van de leiding. Hier vind je hun programma.

Leiders: 

Alex, Jasper, Bassie & Wout

Chiro Jochi    /     chirojochi@hotmail.com     /     Chiroheem Ravotti, Huivelde 211C, Zele 9240

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now