Wie zijn dat, de speelclub?!

De jongsten zijn welkom bij de speelclub (6-9). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen, prinsen en prinsessen en indianen. Ze kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Op bivak vallen ze in slaap bij een verhaaltje van de leiding. Hier vind je hun programma.

Leiders: 
Daan , Jasper, Bassie & Rein

alex.png
bassie.png
jasper.png
toon2.png

6/11

Landenspel

Liefste speelclubertjes

Jullie krijgen van ons de opdracht om deze week al goed de wereldkaart uit jullie hoofd te leren, want jullie zullen dit nodig hebben tijdens onze activiteit. Landelijke groetjes van jullie leiders!
 

13/11

Rad van fortuin

Vandaag het grote rad van fortuin spel! We spelen vandaag leuke minigames.

Draaierige groetjes van jullie leiders!
 

20/11

Leider ontvoerd

Dit weekend is er een van onze leiders verdwenen. Wij, de speurders van chiro jochi, kregen van de politie de opdracht om hem te gaan zoeken!

Mysterieuze groetjes van jullie leiders!
 

27/11

WK Voetbal

Deze zondag spelen de Belgen tegen Marokko, we gaan dus allemaal samen kijken.

Voetbalse groetjes van jullie leiders!

04/12

Dag kapoentjes! Hopelijk zijn jullie dit jaar allemaal braaf geweest? Want speciaal voor jullie zal bij ons de Sint al enkele dagen op voorhand langs komen, om eens te kijken hoe braaf iedereen op onze chiro is! Wij voorzien voor jullie verschillende leuke activiteiten zoals springkastelen, wafels, animatie, wieltjesdag,… maar voor de wieltjesdag vragen we jullie wel om jullie gekste fiets, driewieler, traktor of nog veel gekkere voertuigen mee te nemen.

Sintelijke groeten van jullie leiders!