Wie zijn dat, de speelclub?!

De jongsten zijn welkom bij de speelclub (6-9). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen, prinsen en prinsessen en indianen. Ze kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Op bivak vallen ze in slaap bij een verhaaltje van de leiding. Hier vind je hun programma.

Leiders: 

Alex, Han, Bassie & Toon

ZONDAG 12 JANUARI

Vandaag laat de speelclub zien hoe stoer ze wel niet zijn bij het grote Johnny & Marina spel!

ZONDAG 19 JANUARI

Wie is de gevaarlijkste maffioso van Huivelde City? Dat ontdekken we vandaag onder leiding van de indrukwekkende baas Al Capone.

ZONDAG 26 JANUARI  -  Speeltuin! 

Terwijl de oudste groepen zich op glad ijs begeven, gaan wij een veel plezantere weg tegemoet! Namelijk die van een keicoole speeltuin! Voor het vieruurtje en de inkom vragen we om €5 te voorzien. (Ouders die kunnen en willen rijden komen zeker van pas!)

ZONDAG 2 FEBRUARI

De bangelijke strijd der monsters! Al jullie talenten als jong onervaren monster zullen getest en getraind worden! Let dus goed op zodat de andere monsters je geen kopje kleiner maken!​ 

ZONDAG 9 FEBRUARI

Alle monsters zijn ondertussen al lang uit Ravotti gevlucht... Want er is een groepje ridders gearriveerd. Zij zijn in opdracht van de koning op zoek naar een zeer bijzondere schat...

ZONDAG 16 FEBRUARI

Oost west, thuis best. Maar waar trekken we vandaag naartoe? En waar komen we terecht? Ontdek het op de chiro!

ZONDAG 23 FEBRUARI

[gewone werking]

ZONDAG 1 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 8 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 15 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 22 MAART

[gewone werking]

ZONDAG 29 MAART  -  Geen werking!

Vandaag is het voltallige (jongens)leidingsteam op leidingsweekend. Wij zien jullie heel graag terug volgende zondag! Tot dan!

Chiro Jochi    /     chirojochi@hotmail.com     /     Chiroheem Ravotti, Huivelde 211C, Zele 9240

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now