Wie zijn dat, de speelclub?!

De jongsten zijn welkom bij de speelclub (6-9). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen, prinsen en prinsessen en indianen. Ze kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Op bivak vallen ze in slaap bij een verhaaltje van de leiding. Hier vind je hun programma.

Leiders: ?

Extra berichtje:

Omdat de kleinsten onder ons het vaak nogal moeilijk hebben met het bijhouden van muntstukken en wisselgeld, zouden we willen vragen om indien mogelijk gepast geld voor het vieruurtje mee te brengen. Een drankje kost 1 euro, en chips kost 50 cent. Een zakje met een rits dat aan de broek hangt kan ook zeer nuttig zijn. Alvast bedankt!!!

03/11

De heks van Huivelde is langsgeweest op de Chiro van Huivelde... Kunnen jullie de vloek ongedaan maken?

 

10/11

Het Belgisch Chiroleger heeft dringend nieuwe troepen nodig! Alle speelclubbers moet zich in perfect uniform presenteren, want vandaag worden de paracommando's onderworpen aan een reeks ultieme proeven!

MAANDAG 11/11

Wij verwelkomen alle chirokindjes graag om mee te stappen op de jaarlijkse optocht op maandag 11 november. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig zodat ook Chiro Jochi goed vertegenwoordigd is tussen alle jeugdbewegingen!

 

We verzamelen om 10u op de markt naast de kerk. Uiteraard in piekfijn uniform! Na de optocht kunnen de kindjes opgehaald worden in JC Juvenes waar zij nog een cadeautje van Sint-Maarten krijgen...

 

17/11

Dit weekend is het geen werking want de leiders zijn nog een beetje moe van hard te werken op de après-ski fuif...

 

24/11

De drakenjacht... Wie vangt de grootste, de sterkste, of de krachtigste draak?

 

30/11

De grote chirorace!

Chiro Jochi    /     chirojochi@hotmail.com     /     Chiroheem Ravotti, Huivelde 211C, Zele 9240

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now