Wie zijn dat, de speelclub?!

De jongsten zijn welkom bij de speelclub (6-9). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen, prinsen en prinsessen en indianen. Ze kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Op bivak vallen ze in slaap bij een verhaaltje van de leiding. Hier vind je hun programma.

Leiders: 
Alex, Jasper, Bassie & Toon

alex.png
bassie.png
jasper.png
toon2.png

ZONDAG 1 MEI

Dag stoere ridders vandaag bouwen we een kasteel om ons voor te bereiden op de grote slag om Huivelde die volgende week zal plaatsvinden. Daarvoor hebben wij elke soldaat nodig!

ZONDAG 8 MEI

Dag stoere ridders, circa 1500 jaar geleden stonden team blauw en rood tegenover elkaar hier in het kleine pittoreske Huivelde om elkaar kapot te maken. Vandaag staan deze groepen weer tegenover elkaar om deze slag opnieuw te strijden elk in hun eigen gemetste kasteel. Moge de beste winnen. (Vuile kleren zijn aangeraden het kan er wel eens heftig aan toe gaan.)   

ZONDAG 15 MEI

Vandaag neemt Bear Toon Grills jullie mee op een gevaarlijke survival expeditie naar de jungle van Huivelde. Hier zal hij jullie alle kneepjes van het vak leren. (neem zeker jullie gamellen mee of een oude pan)

ZONDAG 22 MEI

Dag mijne welzeeredelgeleerde intellectuelen van de speelclub, raap vandaag maar al jullie verstand bij elkaar want jullie zullen het nodig hebben.

ZONDAG 29 MEI

Vandaag gaan wij knutselen, haal jullie artistieke geest maar boven.