3/11

-NEWSFLASH- In Huivelde zijn er gevangenen uitgebroken, het is aan jullie om ze terug te vinden en veilig achter slot en grendel te steken.

 

 

10/11

Deze week gaan we verder bouwen aan ons super groot kamp dus doe u werk schoenen maar aan en u bouwvakkers broek want het gaat nodig zijn

 

MAANDAG 11/11

Wij verwelkomen alle chirokindjes graag om mee te stappen op de jaarlijkse optocht op maandag 11 november. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig zodat ook Chiro Jochi goed vertegenwoordigd is tussen alle jeugdbewegingen!

 

We verzamelen om 10u op de markt naast de kerk. Uiteraard in piekfijn uniform! Na de optocht kunnen de kindjes opgehaald worden in JC Juvenes waar zij nog een cadeautje van Sint-Maarten krijgen...

 

17/11

Alle leiders zijn een beetje superveelheel moe van de fuif van de vorige dag... Daarom is het deze week uitzonderlijk geen werking!

24/11

Vandaag gaan we ons in de schoenen van een olympisch sporter steken! We gaan strijden om de eerste plaats in de grote higland olympische spelen! Zijn jullie er klaar voor?

 

 

30/11

Van Afrika tot in Amerika van in de himalaya tot in de woestijn,vandaag spelen we het grote landen spel

Wat doen de Rakkers allemaal?!

De 9- tot 12-jarigen hangen samen met hun rakkersleiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken op eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Rakkers zijn sterk in het verzamelen van heel wat speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint. Hier vind je hun programma.

Leiders: ?

Chiro Jochi    /     chirojochi@hotmail.com     /     Chiroheem Ravotti, Huivelde 211C, Zele 9240

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now