Cinema à la Chiro

ZATERDAG 4/06

Neem maar een cozy dekentje mee want op de Chiro doen we een film kijken zoals de echte, Buiten dus!!

 

Olympische spelen

ZATERDAG 11/06

Vanuit alle landen komen de beste atleten naar de Chiro van Huivelde! Toon dat de mannen van Huivelde nog beter zijn!

 

Best Of Rakkers 2022

ZATERDAG 18/06

Vandaag ligt het volledig in jouw handen, kies jouw tofste spelletjes die je graag nog eens wilt opnieuw spelen!

ZONDAG 26/06

Beste ouders, liefste leden

Voor onze laatste werking van het jaar, doen we graag eens iets extra. Dit jaar zullen we ons gaan uitleven bij “Out Of Limits”, hiervoor vragen we een bijdrage van €8,00 (dit is inclusief 4 uurtje). Na onze uurtjes bij Out of Limits spelen we nog wat spelletjes op de nieuwdonk dus wie zich daar graag een extra drankje/snack koopt, brengt best een extra zakcentje mee. We spreken af om 9u45 TEN LAATSTE aan de cafetaria van de nieuwdonk en jullie mogen daar ook de kinderen weer komen ophalen om 17u.

Wat breng je zeker mee:

- Je doet sportieve kledij aan die vuil mag worden als je naar de activiteit komt (een legging, sportshort,… iets comfortabel waarmee je de avontuurlijke activiteiten van out of limits kan doen)

- Je brengt je Chiro uniform mee als reservekledij voor achteraf op de nieuwdonk

- Een extra paar schoenen zal ook van pas kunnen komen

- Een lunchpakket

- Zonnecrème

- Drinkfles

- Pet/hoedje

- Zwemkledij

- Handdoek

Wie out of limits nog niet kent, kan even een kijkje nemen op hun site om te zien wat de dag voor ons in petto heeft: https://www.outoflimits.be/

Liefs, De leiding

Wat doen de Rakkers allemaal?!

De 9- tot 12-jarigen hangen samen met hun rakkersleiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken op eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Rakkers zijn sterk in het verzamelen van heel wat speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint. Hier vind je hun programma.

Leiders:
Wout, Daan, Rein, Robbe, Milan

278906095_513459110265194_2048801830798440146_n.jpg