top of page

Zaterdag 25/05

Vanavond hebben we de hulp van alle rakkers nodig. Er is een misdaadgolf over Zele gegaan en de Huiveldse politie heeft dringend versterking nodig. Helpen jullie om de dieven en moordenaars te vangen? 

 

Zaterdag 01/06

Neem jullie wijsneus en wetenschapsbril maar mee. Vanavond verdiepen we ons in de wetenschap en ontdekken we dingen die jullie niet voor mogelijk hielden! 

 

Zaterdag 08/06

Vanavond gaan we eens kijken wie de bouwmeester van de toekomst wordt.  Wie kan het beste en stevigste huis bouwen? Leef jullie volledig uit en win onze bouwwedstrijd! 

Neem zoveel mogelijk karton mee van thuis en wat leuke spullen die jullie willen gebruiken om jullie huis te versieren! 

Wat doen de Rakkers allemaal?!

De 9- tot 12-jarigen hangen samen met hun rakkersleiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken op eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Rakkers zijn sterk in het verzamelen van heel wat speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint. Hier vind je hun programma.

Leiders:
Billy, Lars, Viktor, Jasper

bottom of page