top of page

11/02

Rozen zijn rood, smurfen zijn blauw, hopelijk vind je vandaag je droomvrouw.

18/02

Het is deze week tijd om het grote Sabena vliegerspel te spelen. Wie alle opdrachtjes het beste uitvoert en de beste vlieger maakt mag bewijzen hoe ver zijn vlieger kan vliegen. We vliegen er in deze werking! 

25/02

Glibbedie glib, vandaag begeven we ons op glad ijs. Vergeet zeker geen handschoenen !!!!

03/03

Eens zien wie van de rakkers deze super epische clash gaat winnen. Wij weten zeker dat het weer spannend zal zijn.Vandaag spelen we highlandgames

17/03

Neem je botten en camouflage jas maar mee vandaag want we bereiden ons voor op de grote oorlog. Kampen bouwen, tactieken bespreken, vandaag komen al jullie skills van pas!

24/03

We kunnen ons maar al beter voorbereiden op  de zomer en zien  welke rakkers geschikt zijn om naar de Olympische Spelen te gaan.

Wat doen de Rakkers allemaal?!

De 9- tot 12-jarigen hangen samen met hun rakkersleiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken op eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Rakkers zijn sterk in het verzamelen van heel wat speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint. Hier vind je hun programma.

Leiders:
Billy, Lars, Viktor, Jasper

bottom of page