Het nieuwe jaar is gestart en zoonlief inschrijven kan vanaf nu digitaal. Via onderstaande link kan je aan het inschrijvingsformulier!

INSCHRIJVINGEN 2021 -> KLIK HIER

Escape room

(21/11)

Vandaag zullen jullie al jullie tactisch inzicht goed kunnen gebruiken. De rakkers worden namelijk opgesloten in onze Chiro-escape room. Kraak jij de code en bezorg jij de groep hun vrijheid terug?

 

Zwemmen

(28/11)

We trekken er vandaag met de hele Chiro op uit om te gaan zwemmen. Vergeet jullie allermooiste zwembroek, handdoek en duikbril niet mee te brengen. Een zakcentje kan ook van pas komen tijdens deze uitstap.

 

Chiro meets Scouts

(04/12)

OPGELET: deze werking is op zaterdag! Hebben jullie het al gehoord? Blijkbaar is er jeugdbeweging die zichzelf leuker vindt dan de Chiro. Om de scouts voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat wij de leukste zijn komen zij op zaterdag 04/12 naar onze terreinen voor het ultieme duel tussen de Scouts en de Chiro. Tot dan!

 

Vossenjacht

(12/12)

Vandaag jagen we op de vossen van Huivelde en die vossen dat zijn jullie! Verwacht jullie aan een avontuurlijke vossenjacht maar dan net een beetje specialer.

 

Kerstkookwerking

(19/12)

Bijna Kerstvakantie! Vandaag leren we jullie hoe je de perfecte kerstmenu kan maken. Zo kunnen jullie dit jaar thuis de lekkerste gerechten op tafel toveren en de hele familie verrassen met het Chiro-kerstmenu. Een potje meebrengen zodat ze thuis ook eens kunnen proeven is zeker aangeraden! Kerstvakantie Januari 2021-quiz In de maand januari voorziet de leiding avondwerkingen, dit steeds op zaterdagavond van 18u tot 21u. Dit omdat jullie liefste leiding zwoegt en zweet op hun examens deze maand. Onze eerste werking van het jaar starten we met een quiz over 2021. Weet jij nog wat er vorig jaar allemaal gebeurd is? Kom bewijzen dat jij de slimste rakker ter wereld bent en ga met de hoofdprijs naar huis.

 

Filmavond

(15/01)

Deze avond gaan we gezellig een film kijken en daar hoort natuurlijk popcorn bij! Trek jullie coolste chill-outfit maar aan en breng een dekentje mee om het extra gezellig te maken.

 

Gezelschapsspelletjesavond

(22/01)

Niets leuker dan op een koude winteravond een gezelschapsspel te spelen. Hebben jullie thuis een spel liggen dat jullie mede-rakkers zeker moeten kennen? Breng het dan zeker en vast mee vanavond.

 

Gala-bowling

(29/01)

Onze avondwerkingen sluiten we in stijl af! Trek jullie mooiste kleren maar aan, poets die bowlingschoenen maar al op want vanavond gaan we gala-bowlen. Een zakcentje kan zeker van pas komen op deze avond.

Wat doen de Rakkers allemaal?!

De 9- tot 12-jarigen hangen samen met hun rakkersleiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken op eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Rakkers zijn sterk in het verzamelen van heel wat speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint. Hier vind je hun programma.

Leiders:
Wout, Daan, Rein, Robbe, Milan

wout.jpeg
?.png
daan.png
?.png
?.png