top of page

08/10

Vandaag is het onze jaarlijkse doop. Lekker vuil worden en vele uitdagingen tegemoet gaan. Draag zeker je vuilste kleren want het zal nodig zijn.

15/10

Welkom op ons betoverende Bordspeleiland, waar fantasie tot leven komt en avonturen wachten om beleefd te worden! Dit is de plek waar jonge ontdekkers en dappere spelers samenkomen om nieuwe werelden te verkennen, vrienden te maken en vooral, plezier te hebben!

22/10

Vandaag is het vossenjacht met een twist!! Wat maakt deze vossenjacht anders? Een geheimzinnige twist die jullie zintuigen zal prikkelen! Verwacht het onverwachte terwijl je op zoek gaat naar de verborgen vossen. Ontmoet betoverende figuren die je de weg wijzen en je uitdagen met raadsels en opdrachten die je verbeelding laten bloeien.

29/10

De messen zullen geslepen zijn, de pompoenen geplukt, de lichtjes aangeschaft, nu nog bangelijk goed in mekaar flansen en we kunnen beginnen griezelen

05/11

Vandaag spelen we het o zo gigagrote vliegerspel

12/11

Vandaag gaan we op zoek naar een heleboel blauwe wezens, ze hebben witte kledij en een witte hoed. Weet jij al wie we gaan zoeken vandaag?

19/11

Groot of klein, blond of donker haar, jongen of meisje, wie zal het weten? Vandaag spelen we het grote “Wie is het spel”.

26/11

Stap in de schoenen als jonge wereldveroveraars in het Giga Mega Grote Landenspel! Jullie zullen de wereld ontdekken en proberen landen te veroveren. Kunnen jullie België veroveren met chocolade als hun geheime wapen? Of zullen ze hun strategieën aanpassen om de immense uitdaging van China aan te gaan?

bottom of page